Peste o treime dintre romanii care merg in Franta pentru meciurile nationalei si-au cumparat pachetele in rate

19 mai 2016

Suporterii echipei naționale de fotbal a României fac eforturi să fie alături de tricolori la toate cele trei meciuri din grupe, chiar dacă mai mult de o treime dintre ei au fost nevoiți să plătească în rate pentru a-și putea permite să ajungă în Franța, potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România şi una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est.

Aproximativ 36% dintre românii care au cumpărat pachete în Franța cu ocazia meciurilor naționalei României la Euro au ales să le achite integral în două sau trei rate. Cel mai scump pachet, care include bilete la toate cele trei meciuri din grupe, avion, transferuri și cazare pentru 11 nopți în Franța, costă peste 2.000 de euro de persoană.

Din totalul românilor care și-au achiziționat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15% sunt femei, conform datelor Paravion.

Pachetele disponibile la Euro 2016 includ biletul de avion, cazarea și transferurile de la aeroport la hotel, dar și de la hotel la stadion și înapoi, pentru cei care vor să meargă în Franța doar pentru meci și să se întoarcă imediat după ce se termină.

Sursa: agora.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?