Peste 40.000 de clienti au ales cardul eMAG de la Raiffeisen Bank, in primii doi ani de la lansare

28 octombrie 2019

La doi ani de la lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, peste 40.000 clienți eMAG au ales acest card și au fost recompensați cu 2,5 milioane de lei prin sistemul de puncte de loialitate.

Fiecare plată cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank recompensează clienții cu până la 10% înapoi din valoarea produselor, în puncte de loialitate eMAG, pe care pot să le folosească la achizițiile ulterioare.


„Clienții eMAG apreciază că au la dispoziție această metodă de finanțare a cumpărăturilor care le oferă mai multă flexibilitate și îi recompensează după fiecare achiziție. Rata de utilizare a punctelor de loialitate este de 78%, ceea ce ne arată că mecanismul este accesibil și ușor de folosit. Deoarece ne dorim ca în următorul an să le oferim clienților noștri libertatea de a plăti produsele Apple în până la 24 de rate fără dobândă, am extins opțiunea de rate pentru toate produsele Apple”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG. 

„Cei 40.000 clienți Raiffeisen Bank care au ales cardul de cumpărături eMAG lansat în  2017 confirmă faptul că a devenit unul dintre cele mai populare carduri cobrand din piață. Printr-o experiență simplificată de achiziție, reușim să creștem portofoliul de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank și să fim în continuare lideri de piață cu peste 500.000 de carduri active. În plus, clienții noștri pot plăti în magazine și cu telefonul prin cardul de cumpărături eMAG, inclusiv în rate fară dobandă.”, a declarat Costi Rantz, Product Manager Credit Cards Raiffeisen Bank.

Cardul  de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank poate fi folosit cu 0% comision pentru retragerile numerar, la orice ATM Raiffeisen Bank.

Cumpărăturile în rate fără dobândă pot fi făcute de la eMAG, de la cei peste 19.000 de parteneri eMAG din Marketplace sau din toate cele peste 3.000 de locații ale comercianților parteneri  Raiffeisen Bank, parte a programului Multishop.

Sumele cheltuite la eMAG pot fi rambursate în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Produsele din gama Apple și Samsung, vândute de eMAG, pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă. În plus, clienții beneficiaza de 0% dobândă pentru o perioadă de de până la 56 de zile cand ramburseaza integral suma datorata lunar.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?