[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Peste 290.000 de abonati la serviciile de „banca la distanta” oferite de BRD

20 septembrie 2010

20 septembrie, 2010 – Din aceasta luna, BRD-Net, serviciul de internet banking al BRD-Groupe Societe Generale ofera doua noi functionalitati: transferurile internationale si platile programate.

Posibilitatea programarii de plati permite realizarea de transferuri periodice automate in suma constanta si cu frecventa dorita, intre conturile proprii sau catre beneficiarii definiti.

Ergonomia site-ului tranzactional a fost imbunatatita, iar gestiunea beneficiarilor a fost ameliorata, in sensul ca lista acestora se actualizeaza de 4 ori pe zi, permitand realizarea transferurilor in aceeasi zi.

„Alaturi de Mobilis – serviciul de mobile banking – si Vocalis – serviciul de phone banking -, BRD-Net face parte din oferta noastra de «banca la distanta», pe care o dorim completa si moderna. Evolutia continua a functionalitatilor serviciilor pe care le-am lansat arata importanta pe care o acordam acestui canal,  utilizat tot mai mult de catre clientii nostri”, spune Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing al BRD.

BRD-Net are in prezent peste 290.000 de abonati, prima versiune a serviciului fiind lansata in anul 2004.

Sursa: BRD-Groupe Societe Generale

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?