Peste 290.000 de abonati la serviciile de „banca la distanta” oferite de BRD

20 septembrie 2010

20 septembrie, 2010 – Din aceasta luna, BRD-Net, serviciul de internet banking al BRD-Groupe Societe Generale ofera doua noi functionalitati: transferurile internationale si platile programate.

Posibilitatea programarii de plati permite realizarea de transferuri periodice automate in suma constanta si cu frecventa dorita, intre conturile proprii sau catre beneficiarii definiti.

Ergonomia site-ului tranzactional a fost imbunatatita, iar gestiunea beneficiarilor a fost ameliorata, in sensul ca lista acestora se actualizeaza de 4 ori pe zi, permitand realizarea transferurilor in aceeasi zi.

„Alaturi de Mobilis – serviciul de mobile banking – si Vocalis – serviciul de phone banking -, BRD-Net face parte din oferta noastra de «banca la distanta», pe care o dorim completa si moderna. Evolutia continua a functionalitatilor serviciilor pe care le-am lansat arata importanta pe care o acordam acestui canal,  utilizat tot mai mult de catre clientii nostri”, spune Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing al BRD.

BRD-Net are in prezent peste 290.000 de abonati, prima versiune a serviciului fiind lansata in anul 2004.

Sursa: BRD-Groupe Societe Generale

Comentarii (1)
  1. Soho spune:

    Uraaaa !!!! Aplauze !!!
    Hai sa ne laudam un pic cu un produs (BRD-NET) care e depasit moral pe piata din care face parte. Excelent ce bine aratam in oglinda!
    Tipic pt B_R_D

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash