[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Peste 25.000 de noi conturi de utilizatori pe ghiseul.ro in luna ianuarie – dublu fata de luna pecedenta

2 februarie 2017

Continua cresterea agresiva a numarului de utilizatori activi pe platforma ghiseul.ro, care permite plata pe Internet, prin card, a taxelor si impozitelor. Ghiseul.ro a eliberat peste 10.000 de conturi noi in luna decembrie, incheind anul cu peste 144.000 de conturi active. Dupa prima luna din acest an se inregistreaza deja depasirea pragului de 170.000, ceea ce inseamna ca ritmul de crestere a numarului de conturi active inregistrat in ianuarie a fost cel putin dublu fata de luna decembrie.

Practic, s-a inregistrat o medie zilnica de peste 800 de noi conturi.

Cel putin 10% din aceste conturi au fost deschise de catre clujeni, care din 6 ianuarie a.c. isi pot vizualiza si plati impozitele prin intermediul ghiseul.ro. Mai mult, incepand cu 26 ianuarie a.c., amenzile primite de locuitorii din Cluj Napoca se pot plati si prin Ghiseul.ro. Anterior,  acest lucru se putea face doar pe o platforma locala e-primariaclujnapoca.ro.

„Astfel, impozitele si amenzile clujenilor se pot plati acum intr-un singur loc. Lucram sa aducem si plata pentru parcari in Ghiseul.ro.”, preciza George Anghel, director executive APERO, pe pagina de facebook a asociatiei.

Numarul potential al conturilor active cu care poate contribui Clujul pe ghiseul.ro este de 170.000, la cat se rdica totalul contribuabililor persoane fizice.

Noutăți
Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?