Peste 180 de plati cu carduri Visa pot fi castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale aferenta lunii august

21 septembrie 2015

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 5 august un numar de 183 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 320 si 320,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de caștigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa. Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

A treia extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor emise in perioada 1 – 31 august, a fost organizata duminica, 20 septembrie, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?