Peste 180 de plati cu carduri Visa pot fi castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale aferenta lunii august

21 septembrie 2015

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 5 august un numar de 183 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 320 si 320,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de caștigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa. Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

A treia extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor emise in perioada 1 – 31 august, a fost organizata duminica, 20 septembrie, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash