[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Permisele si inmatricularile auto pot fi platite la statiile Selfpay si in reteaua CEC Bank, inclusiv prin card (la unele terminale)

13 octombrie 2020

Tarifele ce reprezintă contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie si de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, precum și prin cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

„Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite unul dintre aceste servicii este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată,” potrivit comunicatului.


Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unități CEC Bank (cea mai extinsa retea nationala) și la Stațiile de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localități din țară. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plățile pot fi efectuate în numerar, precum și cu cardul bancar la o parte dintre automate.

Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constanta pentru CEC Bank. Prin parteneriatul cu SelfPay creștem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienții noștri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.

Vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale. Rețeaua noastră, cu cele peste 5.000 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată simplă și la îndemână care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților,”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România, prin intermediul careia sunt disponibile peste 150 de servicii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?