Permisele si inmatricularile auto pot fi platite la statiile Selfpay si in reteaua CEC Bank, inclusiv prin card (la unele terminale)

13 octombrie 2020

Tarifele ce reprezintă contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie si de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, precum și prin cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

„Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite unul dintre aceste servicii este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată,” potrivit comunicatului.


Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unități CEC Bank (cea mai extinsa retea nationala) și la Stațiile de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localități din țară. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plățile pot fi efectuate în numerar, precum și cu cardul bancar la o parte dintre automate.

Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constanta pentru CEC Bank. Prin parteneriatul cu SelfPay creștem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienții noștri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.

Vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale. Rețeaua noastră, cu cele peste 5.000 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată simplă și la îndemână care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților,”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România, prin intermediul careia sunt disponibile peste 150 de servicii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?