[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Pentru a satisface mai bine nevoile clientilor, Carrefour a introdus plata in numerar pentru cumparaturile efectuate online

27 mai 2014

Carrefour Romania a introdus din aceasta luna si plata in numerar, ramburs, la livrarea produselor comandate pe magazinul online, desi in urma cu aproximativ un an, la lansarea platformei, arata ca plata se va efectua exclusiv online cu cardul.

Potrivit companiei, care citeaza un studiu realizat de Mednet, peste 60% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani declara ca cel mai des utilizat serviciu de plata este cel cash (prin ramburs).

„Prin noul serviciu de plata cash (ramburs), am dorit sa oferim clientilor nostri optiunea de a alege varianta de plata care le satisface cel mai bine nevoile”, a declarat, intr-un comunicat, Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour Romania.

Carrefour-Online.ro cuprinde o gama de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C.

Retailerul a lansat oficial magazinul online in iulie anul trecut. Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, cu livrarea la domiciliu. Comanda minima este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?