[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Pe site-ul ion.gov.ro apare sigla Humans.ai. companie ce a dezvoltat si o criptomoneda. Promoveaza Guvernul Romaniei o moneda virtuala, chiar si involuntar?

2 mai 2023

Humans.ai, compania care stă la baza realizării consilierului guvernamental digital ION, dezvoltă și o criptomonedă cu același nume: Humans. „Este singurul guvern care recomandă, fie și involuntar, o monedă virtuală”, spune un programator citat de Libertatea.

„Marca Humans.ai este utilizată și de compania care a emis criptomoneda, care însă nu are nicio implicare în proiectul ION. Nu există nicio asociere de imagine între criptomonedă și proiectul ION”, arată compania.

Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii spune că are obligația de a susține inovațiile românești.

Criptomoneda Humans.ai se tranzacționează pe platformele online de profil la un preț de 0,02 USD pe unitate și are o capitalizare totală de peste 160 mili. USD, conform CoinMarketCap.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?