[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

PayU Romania: numarul platitorilor in online creste in medie cu 35.000 de utilizatori unici pe luna

16 ianuarie 2014

Introducerea platilor in rate si pentru achizitiile de pe Internet, efectuarea de cumparaturi online din aplicatia de internet banking, dar si intrarea hypermarketurilor in online au atras in 2013 sute de mii de noi cumparatori in mediul online.

Conform informatiilor din sistemul PayU, din ce in ce mai multi romani aleg sa isi efectueze cumparaturile online, numarul platitorilor crescand in medie cu 35.000 de utilizatori unici in fiecare luna.

PayU a mai anuntat astazi lansarea extensiei oficiale PayU pentru plata online pe magazinele Magento. Astfel, magazinele dezvoltate pe platforma de e-commerce detinuta de eBay, Inc. pot implementa gratuit plata online cu cardul. Innobyte, Magento Silver Solution Partner, a fost partenerul ales pentru dezvoltarea acestei extensii.

Potrivit PayU Romania, Magento este cea mai populara platforma de e-commerce la nivel mondial.  Pe site-ul companiei americane apare faptul ca solutia este implementata de 200.000 de comercianti in intreaga lume, cresterea portofoliului de clienti fiind de 60.000 in 2013 – cea mai mare dintre toate companiile de profil.

“Vedem Europa de Est ca o piata emergenta cu potential mare. Avem o comunitate puternica, in dezvoltare, in aceasta regiune, cu multi vanzatori ce folosesc Magento Community si un numar in crestere de clienti ce folosesc strategic robusta noastra platforma Enterprise.” – Stefan Maiwald, Channel Development Manager, Europa Centrala si de Est, Magento.

„Plata online reprezinta un aspect important pentru fiecare dintre aceste magazine. Impreuna cu Innobyte am dezvoltat o solutie viabila, ce permite plata online securizata si imbunatateste fluxurile de plata. Extensia este foarte usor de instalat si de utilizat, indiferent de cunostintele de programare ale utilizatorilor, aceasta fiind o cerinta esentiala a proiectului. Pentru a fi in pas cu tendintele tehnologice, aceasta poate fi actualizata gratuit, timp de un an de la achizitia acesteia.” declara Cornel Baloleanu, Product & Implementation Manager PayU Romania.

Astfel, proprietarii de magazine dezvoltate pe platforma Magento pot opta pentru una dintre cele doua extensii disponibile: PayU Lite si PayU Pro. Atat PayU Lite, cat si PayU Pro pot fi instalate pe Magento Community si Magento Enterprise.

PayU Lite este o extensie gratuita pentru Magento Community si faciliteaza plata prin cardurile Visa si MasterCard. PayU Pro permite efectuarea unei game extinse de plati securizate: prin card de debit si credit, dar si prin ZebraPay (colectare de numarar), rate online (BRDFinance, StarBT, CardAvantaj) si transfer online de bani cu confirmare de plata instant (BCR Click24, BT24, ING Home Bank).

Innobyte este un brand al PAN CONCEPT INTERNATIONAL, companie romaneasca cu 7 ani de experienta in web development. Cifra de afaceri realizata in 2012 a fost de peste 1 milion de euro. Innobyte este primul partener Magento Silver Solution Partner din Romania.

Sursa: www.payu.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?