[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

PayU Romania, in parteneriat cu TBI Credit, lanseaza creditul online, direct in site-urile retailerilor parteneri

15 aprilie 2019

PayU, susținut de TBI, lansează PayU Online Credit – o nouă metodă de plată care oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere oricând online tot ce își doresc și să plătească atunci când este convenabil pentru ei. Variantele puse la dispoziție de serviciul PayU Online Credit sunt plata în 30 de zile și plata în rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni.

Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit IFN SA, un lider în soluții de finanțare la punctele de vânzare (POS) digitale, parte a TBI Bank. Primii comercianți din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage și Flanco, urmând ca în perioada următoare să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU.


,,PayU Online Credit este noua soluție prin care consumatorii pot profita de toate reducerile online și pot cumpăra tot ce își doresc, fără să își facă griji privind suma disponibilă în acel moment pe card sau în portofel. Pentru comercianți, este modalitatea prin care vin în întâmpinarea nevoii cumpărătorilor de a achiziționa atunci când își doresc sau când au nevoie de produs, oferindu-le posibilitatea de a plăti la un termen convenabil. La final, rezultatele se văd într-o experiență de cumpărare și o rată de conversie mai bune.” declară Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU România.

„Procesul de achiziție este unul sigur, foarte simplu și rapid. Consumatorii pot obține un împrumut online chiar și în câteva secunde (începând de la a doua tranzacție realizată prin PayU Online Credit).”, precizeaza PayU.

“PayU Online Credit unește doi parteneri punternici în beneficiul consumatorilor noștri comuni: capacitățile de finanțare ale TBI Bank în ceea ce privește oferirea de soluții de creditare și de evaluare a riscurilor și expertiza globală PayU în plățile online. În lunile următoare vom aduce împreună soluții inovatoare pentru creditul digital pe piața din România, folosind ca punct de referință cele mai bune practici de lucru cu clienții la nivel mondial.” susține Costas Tovil, Senior VP e-Commerce în cadrul TBI Credit.

Plata în rate online prin creditul PayU
Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor. ,,În prezent, peste 35% din tranzacțiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate. Iar valoarea medie a unui coș de cumpărături plătit în rate poate fi și cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri.” adaugă Elena Gheorghe.

Plata în rate online prin creditul PayU este disponibilă pentru achiziții între 300 lei și 20.000 lei. Numărul ratelor poate fi între 4 și 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacție pe care o pot folosi așa cum își doresc, în oricare dintre magazine online partenere PayU.

Plata online în 30 de zile
Prin noua metodă de plată PayU, oricine poate plăti online în 30 de zile orice produs sau serviciu, fără niciun cost suplimentar. Opțiunea de plată online în 30 de zile este valabilă pentru achiziții între 50* lei și 20.000 lei (*100 lei pentru prima tranzacție).

Cum functioneaza

Nota: pentru aprobarea creditului online sunt necesare date personale precum CNP, copie buletin, alte detalii personale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?