Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni din ContentSpeed, companie specializata in servicii software pentru eCommerce

2 august 2021

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), lider în soluții de plată, continuând extinderea, face o altă investiție strategică în eCommerce prin unirea forțelor cu „liderul local în servicii și soluții software dedicate comerțului electronic”, ContentSpeed.

În calitate de acționari majoritari, Payten și ContentSpeed „vor accelera dezvoltarea soluțiilor existente dar și noi servicii dedicate comercianților online din România și regiunea SEE,” potrivit comunicatului.

 “Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienților noștri, medii și mari, creștere și performanță în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere,” a declarat Gabriel Zainea – Membru al Consiliului de Administrație ASEE/Payten și Coordonator Local  M&A.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?