Payten a platit „milioane de euro” pentru a prelua 80% din Agentia ContentSpeed

10 august 2021

Payten a preluat iniţial 80 la sută din pachetul de acţiuni de la ContetSpeed la o evaluare specifică anului trecut care s-a închis contabil, potrivit ZF.

În 2020 firma a raportat afaceri de 6,1 mil. lei, faţă de 4 mil. lei în 2019, cu un profit net de 1,1 mil. lei, faţă de 0,7 mil. lei în anul precedent – cele mai bune rezultate financiare din istoria firmei. 

Anul trecut, în cadrul emisiunii ZF IT Generation, Doina Vîlceanu (foto)  – director de marketing şi acţionar – afirma că firma a fost evaluată, prin oferte de preluare, la sume care au variat între 2,8 şi 4 mil. euro. Achizitia ContentSpeed da catre Payren a fost o tranzacţia a fost de milioane de euro, a spus şi Radu Vîlceanu (foto), CEO-ul şi fondatorul companiei. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?