Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa

Premium
3 decembrie 2020

Paypoint a lansat astazi propria aplicatia de plati cu mobilul cu care utilizatorii pot face plati online, reincarcari de cartele Prepay, pot achita facturile de utilitati (electricitate, gaze, apa, cablu) sau rata la credit.

Clientul isi selecteaza furnizorii preferati in aplicatie, isi adauga facturile si poate plati totul odata. Utilizatorul isi va configura pentru fiecare factură data scadentă și va primi notificări atunci când se aproprie termenul de plată.


Aplicatia Paypoint ofera mai multe metode pentru configurarea și plata facturilor. „În funcție de furnizorul selectat, poți scana codul de bare al facturilor, adăuga codul de client sau chiar încărca în aplicație factura în format PDF primită pe email de la furnizorul tău,” spune compania.

„Folosirea aplicației PayPoint este gratuită, indiferent de numărul de furnizori aleși sau de numărul de plăți efectuate,” mai precizeaza Paypoint.

Platile se fac prin incarcarea in aplicatie a oricarui tip de card Mastercard sau Visa.

Mai multe detalii in videoclipul de mai jos

###

PayPoint este prezent pe piaţa locală din 2007 şi a încheiat parteneriate cu retailerii pentru a oferi servicii de plată şi transferuri în peste 18.000 de locatii în toată țara. 

In octombrie a.c., operatorul britanic de plăţi în numerar şi încărcare electronică PayPoint a semnat un acord cu Innova Capital pentru vânzarea filialei din România, tranzacţia fiind estimată la circa 47 milioane lire sterline.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?