[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Patria Bank lansează programul de loialitate, cu reduceri de pana la 40% la achizitii din reteaua de parteneri. Clientii bancii vor putea retrage bani fara comision, in 25 decembrie.

20 decembrie 2022

Patria Bank lansează Patria Club, un program de loialitate pentru clienții băncii, prin care le oferă discounturi – intre 10% si 40% – la achizițiile efectuate în cadrul rețelei de parteneri. În plus, în data de 25 decembrie, clienții Patria Bank vor beneficia de comision 0% la retragerile de numerar de pe cardul de debit.

Clienții băncii, persoane fizice și juridice, pot beneficia de reduceri la o gamă variată de achiziții în cadrul Patria Club, prin utilizarea unui cod de reducere pus la dispoziție de Patria Bank.


În prezent, discounturile disponibile în cadrul programului de loialitate Patria Club variază între 10% și 40%. Beneficiile se aplică la achizițiile de haine, produse și accesorii pentru casă, consultanță juridică, servicii medicale și achiziții de cursuri.

Pe lângă avantajele de care se bucură deja clienții noștri, prin Patria Club, noul program de loialitate al Patria Bank, ne propunem să le oferim acestora beneficii suplimentare, răsplătindu-le astfel loialitatea față de banca noastră. Patria Club este o altă dovadă că punem clientul pe primul plan în toate acțiunile noastre și, deoarece credem într-un parteneriat pe termen lung cu toți clienții noștri, programul de loialitate va continua și în următoarele luni. Astfel, începând cu 2023, ne vom concentra să identificăm cât mai bine nevoile clienților noștri și să diversificăm portofoliul de parteneri, pentru a putea oferi reduceri cât mai diverse, la un număr cât mai mare de parteneri. Beneficiile incluse în programul de loialitate se adresează tuturor clienților băncii”, a declarat Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Comunicare, Patria Bank.

Ofertele pe care le pot accesa clienții Patria Bank prin programul de loialitate Patria Club vor fi modificate la un interval de 1-2 luni, în medie, și vor include atât discounturi, cât și parteneri noi.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?