Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit. Cashback de 3%, pentru cumparaturile efectuate cu cardul, „la anumiti comercianti”

7 iunie 2023

Cardul de credit de la Patria Bank le oferă clienților rate fără dobândă pe o perioadă de până la 12 luni pentru tranzacții de peste 300 lei, inclusiv cumpărături online, o perioadă de grație de până la 55 de zile calendaristice fără dobândă pentru tranzacțiile făcute la cumpărături și un cashback de până la 3% pentru cumpărăturile efectuate la anumiți comercianți din România sau din străinătate, la POS fizic și/sau online.

Campania pentru cardul de credit Patria Bank vine ca urmare a feedback-ului primit de la clienții noștri, care și-au dorit un astfel de instrument de plată. Noile beneficii le oferă clienților mai multe avantaje, printre care până la 12 rate lunare fără dobândă, o perioadă de grație îndelungată și, bineînțeles, cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul.„, a declarat Elena Nicodinescu – Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale.


Cardul de credit este fabricat din materiale reciclabile, iar prin acest lucru facem un pas înainte în strategia noastră de sustenabilitate.” a mai precizat Elena Nicodinescu.

Tranzacțiile efectuate cu cardul la orice comerciant (online/POS) vor fi afișate automat în rate, în funcție de valoarea operațiunii. De asemenea, datorită parteneriatului de lungă durată dintre Patria Bank și Euronet, clienții bancii beneficiază de acces la rețeaua de ATM-uri Euronet, care constă în 575 de ATM-uri, distribuite în toată țara.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?