[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Parteneriat pentru accesarea instant a unui avans din salariu, cu plata direct pe card

5 iulie 2021

Salarium, prima platformă de plată a avansului salarial din România, a încheiat un parteneriat strategic cu UCMS by AROBS, companie românească specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare.

„Prin acest acord, Salarium oferă angajaților companiilor din portofoliul UCMS by AROBS acces instant la propriile salarii și face posibilă plata avansului direct pe card, prin aplicația cu același nume,” potrivit comunicatului de presa.


Prin integrarea cu True HR, soluția software dezvoltată de UCMS by AROBS, aplicația Salarium permite unui număr mai mare de angajați să acceseze, oricând doresc, banii aferenți zilelor lucrate. Aceasta este prima colaborare de anvergură în rândul operatorilor de payroll și ne bucurăm pentru deschiderea și suportul oferit de echipa UCMS by AROBS. Accesarea avansului salarial este un serviciu foarte popular în țările din vestul Europei și ne așteptăm ca tot mai multe companii să dorească să ofere angajaților acest beneficiu extra-salarial, pentru a răspunde nevoilor concrete ale acestora,” a declarat Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

Pentru companiile din România, „această facilitate vine în întâmpinarea departamentelor de HR și simplifică major procesul de acordare a avansurilor,” precizeaza compania.

Integrarea serviciilor de payroll cu Salarium ne permite să acordăm angajatorilor și angajaților o experiență cursivă, facilă și intuitivă. Companiile reduc la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. De asemenea, angajații care dețin un smartphone își pot gestiona propriul salariu așa cum consideră. Ne onorează încrederea acordată de echipa Salarium și ne bucurăm să putem dezvolta împreună procese digitale eficiente, care oferă suport departamentelor de HR și payroll”, a declarat Ionuț Gherle, Director General UCMS by AROBS.

Cererea pentru servicii de accesare a salariului în momentul dorit este susținută de nevoia angajaților de libertate în luarea deciziilor financiare. De asemenea, dezvoltarea economiei tip gig, în care plata serviciilor oferite este realizată instant, creează condițiile ideale pentru dezvoltarea serviciilor oferite de Salarium, din categoria early wage sau salary on-demand. În acest context, astfel de soluții au potențialul de a fi adoptate de companii și integrate în pachetele de beneficii corporate.

Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an,  fiind adoptată în scurt timp de un număr de zece companii. Integrarea aplicației Salarium cu platformele de payroll va contribui semnificativ la extinderea gradului de acoperire a serviciilor de acest tip.

____________

Salarium Fintech este prima soluție de plată instant a avansului salarial și de educație financiară din România. Prin intermediul aplicației mobile Salarium, disponibilă  în Google Play și AppStore angajații au posibilitatea să solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, pentru zilele lucrate până la momentul solicitării.

UCMS by AROBS este una dintre companiile românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.

Peste 500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar, la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?