Parteneriat intre o banca si o companie de factoring online pentru finantarea digitala a facturilor

7 aprilie 2021

Intr-un context atipic, în care pandemia a accelerat impactul negativ al facturilor restante, TBI Bank și Instant Factoring anunta ca au dezvoltat o nouă soluție de tip „one stop shop” pentru finantarea digitala a facturilor.

„Noul serviciu permite oricărui client TBI Bank să își transforme facturile neîncasate în numerar într-un mod rapid și transparent,” potrivit comunicatului.

„Cu un singur clic, solicitantul este redirecționat către platforma Instant Factoring, creează un cont, încarcă facturile pe care dorește să le încaseze fără să aștepte data scadenței, analiza este finalizată în 2 ore și până a doua zi clientul primește banii în cont,” precizeaza compania.

Prin acest serviciu, Instant Factoring a oferit anul trecut finanțare în valoare de 77 de milioane companiilor mici și mijlocii, în creștere cu 90% față de 2019.

Din simularea orientativa prezentata pe site-ul companiei, rezulta ca antreprenorii incaseaza efectiv 94% din valoarea facturii care are un termen scadent de 60 de zile) si 85% din valoarea facturii cu un termen de 150 de zile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?