Parteneriat intre ContentSpeed si Global Payments

16 noiembrie 2020

ContentSpeed, platformă locală de soluții software pentru eCommerce, anunță parteneriatul cu Global Payments, furnizor global de soluții de plată cu cardul, potrivit start-up.ro. Astfel, cele două companii, scot pe piață o soluție completă și beneficii adiționale pentru clienții interesați să dezvolte sau să înceapă un business online.

Oferim o soluție de business online completă, iar portalul de plăți online GP webpay aduce elementul esențial pentru fiecare companie în această perioadă – încasări rapide și în siguranță pentru toți clienții„, a declarat Ionela Mitran, Head of Sales la Global Payments Romania.

Am primit tot mai multe cereri pentru extinderea internațională a afacerilor românești și existența unui procesator de plăți internațional este o condiție obligatorie. Astfel, antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de integrarea rapidă a portalului de plăți online oferit de Global Payments în condiții foarte avantajoase,” a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer la ContentSpeed.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?