Pana la sfarsitul anului, Coletaria.ro isi va dubla reteaua de puncte pick-up si va ajunge la 600 de locatii de unde romanii isi pot ridica pachetele

10 septembrie 2021

Coletăria.ro, parte a grupului ceh Packeta, vrea să isi dubleze reţeaua de puncte pickup în România până la finalul anului, de la peste 300 de puncte în prezent, în contextul în care evoluţia accelerată a comerţului online îi va determina pe români să utilizeze mai mult astfel de opţiuni de livrare a coletelor, a declarat pentru ZF Alexandr Jeleascov, CEO al Coletăria.ro.

„Am planificat iniţial pentru 2021 să ajungem la 600 de puncte, probabil vom depăşi această ţintă până la finalul anului. În România lipseşte acest serviciu, avem şi alte servicii similare, dar aici vorbim strict de PUDO (pickup/drop-off), mai sunt partenerii noştri care mai au lockere, dar România este o ţară mare şi necesită câteva mii de puncte pick-up“.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?