[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

(P) Deschide contul gratuit Raiffeisen Digital Bank și poți câștiga 200 de lei extrem de simplu

17 noiembrie 2023

În luna mai 2023 s-a lansat pe piața din România Raiffeisen Digital Bank, a doua bancă a grupului Raiffeisen International și singura bancă digitală din țara noastră care funcționează 100% online, ceea ce înseamnă că îți oferă acces exclusiv la un card virtual, pe care îl poți folosi prin intermediului smartphone-ului personal.

Până la finalul lunii noiembrie, primii 2000 de clienți eligibili pentru promoția curentă Raiffeisen Digital Bank vor primi 50% cashback la cumpărături, dacă îndeplinesc anumite condiții extrem de simple.

Tot ce trebuie să faci pentru a deveni client Raiffeisen Digital Bank eligibil pentru promoție este să descarci aplicația și să o instalezi pe smartphone, să-ți deschizi un cont nou gratuit, fără taxe sau comisioane, în doar câteva minute, apoi să folosești cardul virtual Visa pentru cel puțin 3 tranzacții online în valoare de minimum 50 de lei fiecare, pe care să le evaluezi ulterior cu ajutorul funcționalității Pay&Rate.

Suma maximă oferită drept cashback de către bancă este de 200 de lei, pe care o primești dacă achizițiile tale online din această lună însumează cel puțin 400 de lei. Banii se vor regăsi în contul fiecărui utilizator eligibil pe 15 decembrie 2023 și vor putea fi utilizați pentru cumpărături ulterioare.

Patru avantaje oferite exclusiv de Raiffeisen Digital Bank

. Cardul virtual Visa Gold este disponibil instant în aplicație și poate fi înrolat cu ușurință în portofelele digitale, astfel că îl poți folosi oricând, oriunde (clienții nu vor avea grija unui card fizic). Nu trebuie să depui nicio cerere pentru emiterea cardului, nici să te deplasezi la vreo sucursală, ci doar să parcurgi câțiva pași simpli și intuitivi, pe telefon.

. Nu plătești comisioane pentru nicio operațiune. Nici pentru emiterea cardului, nici pentru transferuri, retrageri de la ATM sau alte tranzacții.  În plus, nu există condiționări precum un număr minim de tranzacții sau sume minime obligatorii pentru alimentare cont.

. Poți primi un bonus consistent, 200 de lei, dacă folosești cardul pentru 3 cumpărături online de minimum 50 de lei, care însumează 400 de lei.

. Ai la dispoziție funcționalitatea Pay&Rate, care îți permite să evaluezi imediat după tranzacție comercianții. Acest pas este obligatoriu pentru a primi bonusul promoțional.

În plus, cu Raiffeisen Digital Bank ai garanția că beneficiezi de servicii bancare sigure.

Chiar dacă operează 100% separat de Raiffeisen Bank România, apartenența la grupul Raiffeisen este un garant al credibilității băncii. În plus, Raiffeisen Digital Bank activează deja cu succes pe piața din Polonia și intenționează să lanseze și alte produse avantajoase în lunile următoare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?