[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

OTPdirekt de pe orice telefon mobil

10 august 2010

10 august 2010 – Platforma OTPdirekt – Internet Banking, de la OTP Bank Romania, poate fi acum accesata de pe orice telefon mobil, cu orice tip de sistem de operare disponibil in prezent. Pentru a efectua tranzactii direct pe telefonul lor mobil, clientii OTP Bank trebuie sa acceseze website-ul oficial al bancii si sa se inregistreze pentru serviciul OTPdirekt.

„Cererea pentru accesarea informatiilor direct pe telefonul mobil, via internet, creste continuu. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, ca parte a strategiei de mobilitate completa pe care o urmam, am dezvoltat, in prima faza, noul website mobil, http://m.otpbank.ro, ce vine in intampinarea nevoilor de rapiditate si comoditate ale utilizatorilor de internet mobil. Acum, extindem serviciile si oferim posibilitatea de a utiliza intreaga paleta de operatiuni disponibile prin serviciul OTPdirekt, prin intermediul oricarui telefon mobil cu acces la internet, indiferent de sistemul de operare”, a declarat Silviu Florea, Manager Canale Electronice de Distributie, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania a lansat si o promotie, adresata acelor clienti care efectueaza cel putin o tranzactie de pe telefonul mobil, in perioada 01-31 august 2010. Premiul consta intr-un iPhone 3GS, cu o memorie interna de 32 GB. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, in data de 7 septembrie 2010.

OTPdirekt este serviciul prin care OTP Bank Romania le ofera clientilor sai posibilitatea de a-si accesa conturile 24h/24, prin telefon (Contact Centre), internet (Internet Banking) si SMS (Alerte SMS).

Numarul utilizatorilor platformei OTPdirekt – Internet banking a crescut de la 14.000 in 2008, la 18.000 in 2009. Pentru semestrul I din 2010, serviciul a inregistrat o rata de crestere de 5% pentru utilizatorii persoane fizice si de 12% pentru utilizatorii persoane juridice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?