[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

OTP Bank România ținteste segmentul 18-25 de ani

8 februarie 2024

OTP Bank România lanseaza două inițiative dedicate segmentului de tineri cu pachetul OTP Lejer și campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!”.

„Pachetul OTP Lejer susține tinerii la început de drum cu soluții practice și avantajoase, iar campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dă valoare oricărei tranzacții realizată cu cardul de debit, oferind șansa de a câștiga un autoturism smart EQ fortwo sau unul dintre cele 15 carduri cadou Altex în valoare de 1.000 lei – precizeaza banca.

Investim în permanență în comunitate, iar unul dintre pilonii strategici este segmentul de tineri către care ne axăm cu acest produs și alte campanii specifice., a declarat Roxana Hidan – Deputy CEO a diviziei de Business.

Campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dedicată clienților cu vârsta între 18 și 25 de ani, se desfășoară începând cu 15 ianuarie și va fi în vigoare până pe 14 iunie 2024. În campanie pot participa atât clienții existenți ai băncii cât și tineri care nu dețin deja un cont la OTP Bank dar pe care îl pot obține rapid prin aplicarea pentru noul Pachet OTP Lejer, 100% online sau în oricare dintre sucursalele băncii.

Începând cu 26 ianuarie 2024, pachetul OTP Lejer nou achiziționat, nu are comision lunar de administrare sau condiții suplimentare legate de sumele încasate și tranzacțiile efectuate, pentru tinerii din segmentul de varsta vizat.

Banca precizează că beneficiile se păstrează si dupa 25 de ani, iar comisionul lunar de pachet este tot ZERO „dacă încasezi lunar minim 1.200 lei și efectuezi cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit sau prin OTPdirekt”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?