OTP Bank lansează Campania de Primăvară cu ZERO costuri pe viață

2 mai 2023

OTP Bank România anunță lansarea Campaniei de Primavară cu ZERO costuri pe viață, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 2-14 mai, de oferte cu zero costuri, pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei. Astfel, în intervalul 2-14 mai, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavară, prin care vor obține pachete de cont curent cu zero costuri pe viață.


Oferta destinată persoanelor fizice


În această campanie promoțională este oferit Pachetul de produse și servicii bancare OTP Lejer, cu următoarele produse și beneficii incluse: cont curent, card de debit Mastercard, internet și mobile banking și alerte SMS (control card și control cont), cu ZERO costuri pe viață și ZERO condiții lunare de încasare și tranzacționare.

Ofertă destinată persoanelor juridice

Campania de primăvară pentru antreprenori, cu zero costuri pe viață, se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare. În cadrul campaniei, antreprenorii pot beneficia de ofertă prin accesarea paginii dedicate.

Pentru a beneficia de avantajele ofertei, antreprenorii trebuie să aplice în intervalul 2-14 mai și să devină clienți noi ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare. 

Noii clienți vor beneficia de:
. Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
. Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
. Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
. Card debit Visa Business în lei, gratuit pentru emitere şi administrare;
. 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS, indiferent de rulaj.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?