Orange ofera facturarea direct pe numarul de telefon ca alternativa la plata prin card pentru sume mici

19 decembrie 2014

Orange le ofera clientilor sai utilizatori de smartphone-uri cu sistem de operare Android o noua varianta de plata pentru jocurile si aplicatiile din magazinul Google Play: facturarea pe numarul lor Orange.

Daca pana in prezent clientii puteau achizitiona astfel de jocuri si aplicatii cu plata doar utilizand un card bancar, de acum acestia pot alege ca plata sa se efectueze direct pe numarul lor de telefon: din creditul detinut in cazul utilizatorilor Orange PrePay sau odata cu plata urmatoarei facturi Orange in cazul abonatilor. Clientii Orange pot descarca astfel jocuri si aplicatii in valoare de maxim 15 euro fiecare, in limita a 50 de euro lunar.

„Cei care opteaza pentru aceasta modalitate de plata trebuie sa aleaga optiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobila, afisata imediat dupa selectarea produsului dorit, in cazul in care nu au mai cumparat pana acum jocuri si aplicatii din Google Play, sau dupa selectarea produsului dorit si a sagetii de langa pret daca au mai facut astfel de cumparaturi.”, potrivit comunicatului de presa al companiei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash