Orange ofera facturarea direct pe numarul de telefon ca alternativa la plata prin card pentru sume mici

19 decembrie 2014

Orange le ofera clientilor sai utilizatori de smartphone-uri cu sistem de operare Android o noua varianta de plata pentru jocurile si aplicatiile din magazinul Google Play: facturarea pe numarul lor Orange.

Daca pana in prezent clientii puteau achizitiona astfel de jocuri si aplicatii cu plata doar utilizand un card bancar, de acum acestia pot alege ca plata sa se efectueze direct pe numarul lor de telefon: din creditul detinut in cazul utilizatorilor Orange PrePay sau odata cu plata urmatoarei facturi Orange in cazul abonatilor. Clientii Orange pot descarca astfel jocuri si aplicatii in valoare de maxim 15 euro fiecare, in limita a 50 de euro lunar.

„Cei care opteaza pentru aceasta modalitate de plata trebuie sa aleaga optiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobila, afisata imediat dupa selectarea produsului dorit, in cazul in care nu au mai cumparat pana acum jocuri si aplicatii din Google Play, sau dupa selectarea produsului dorit si a sagetii de langa pret daca au mai facut astfel de cumparaturi.”, potrivit comunicatului de presa al companiei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?