Orange Money Romania lanseaza o noua oferta pe cardul de credit: 24 rate lunare fara dobanda pentru cumparaturi oriunde in lume

28 octombrie 2021

Intre 25 octombrie 2021 si 31 decembrie 2021, Orange Money Romania deruleaza o campanie pentru incurajarea gradului de utilizare al cardului de credit prin extinderea pana la 24 de rate lunare fara dobanda, a cumparaturilor efectuate oriunde in lume.

Concret, detinatorul cardului de credit va putea opta pentru facilitate de Plata in Rate, intre 2 si 24 de rate lunare fara dobanda, in termen de maximum 15 zile de la data autorizarii tranzactiei.


Solicitarea de activare a acestei facilitati se va putea face pentru fiecare tranzactie eligibila in parte, direct in aplicatia mobila Orange Money, unde vor fi afisate toate tranzactiile eligibile pentru Plata in Rate.

Orange Money mai precizeaza ca este eligibila orice tranzacție de plată în valoare de minimum 300 de lei, efectuată in tara sau strainatate in perioada campaniei, prin cardul de credit Orange Money.

La dezvoltarea noii oferte, accentul principal, desigur, a fost pus pe experiența utilizatorului. Am făcut-o ușor și prietenos cu 3 pași în aplicație. Fără apeluri suplimentare, fără documente de semnat, fără griji cu privire la unde se face plata sau condiții suplimentare pentru numărul de rate,” a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money Romania.

Clienții români au acum acces la o experiență unică, fără probleme, cu cardul de credit, care le oferă mult mai multă libertate în planificarea cumpărăturilor pentru Black Friday sau Crăciun.

______________

În trimestrul 3 din 2021, Orange Money a înregistrat o creștere de 19% a bazei de clienți comparativ cu T3 2020, aceasta ajungând la 292.000 de clienți la 30 septembrie 2021, potrivit comunicatului prin care Orange Romania anunta rezultatele financiare.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?