Orange Money lanseaza propria solutie de finantare. Credite de pana la 10.000 lei, acordate direct in magazinele Orange.

21 august 2019

Clientii beneficiaza de un instrument de creditare, fara comisioane si taxe suplimentare, cu o dobanda anuala de 14% si rate fixe.

„Clientii pot solicita un credit cu o valoare intre 400 lei si 10.000 lei, cu o rambursare ce se poate face intre 3 si 24 de luni sau anticipat, fara costuri suplimentare.”, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Conditiile de eligibilitate sunt urmatoarele : clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 18 ani, venit net lunar de minim 1.000 lei și cu vechime minimă de 3 luni, la actualul loc de muncă.

Clientii Orange Money au la dispozitie un simulator de credit unde isi pot face propriul calcul, precum si programarea unei vizite in cel mai apropiat magazin Orange. Pentru produsul My Reserve nu sunt acceptați codebitori.

„Aplici și primești răspuns pe loc, în orice magazin Orange. Gestionarea creditului direct din aplicația mobilă Orange Money: rambursezi parțial / total, vizualizezi graficul de rambursare și plata lunară a ratelor. „, precizeaza compania pe pagina de prezentare a creditului My Reserve.

Plata ratelor lunare se face alimentand contul de credit prin:

. alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct in aplicatia mobila Orange Money

. transfer IBAN din alta banca in contul asociat creditului

. depunere de numerar in orice magazin din reteaua Orange Romania

„ My Reserve completeaza portofoliul de servicii Orange Money si pune la dispozitia clientilor o solutie de finantare mereu la indemana prin care pot achizitiona un telefon cu avans 0. Este un credit fara surprize, pe care il controleaza chiar ei prin aplicatie” a declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer in cadrul Orange Money Romania.

Tot începând din această lună, comisioanele lunare de administrare vor deveni zero pe toată durata contractului, „indiferent daca vei indeplini sau nu conditiile lunare de tranzactionare”, precizeaza Orange Money. Se pare ca aceasta facilitate se aplică „early adopter”-ilor serviciului. În plus, acestia pot câştiga şi 2 excursii la Paris şi câte 1000 de euro in contul de card dacă fac tranzacţii prin Apple Pay.

Pe langa My Reserve, clientii Orange Money utilizatori de iOS sau Android au acces la plati contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul si la un card fizic si virtual Visa Classic (fara costuri aditionale) si Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). Aplicatia mobila Orange Money ofera, de asemenea, optiunea de plata facturi la peste 70 de furnizori de utilitati, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plati viitoare, reincarcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P si IBAN), precum si alte operatiuni.

Şi grupul Telekom le oferă clienţilor acces la credite pentru achiziţia de telefoane, prin serviciul Telekom Banking, furnizate prin intermediul polonezilor de la Alior Bank. Compania de cablu Digi le oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona telefoane în rate prin intermediul ING. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash