[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Orange introduce livrarea în lockere pentru comenzile realizate pe orange.ro

12 decembrie 2023

În prag de sărbatori, Orange anunta ca oferă clienților o nouă modalitate de livrare a produselor achiziționate pe orange.ro, prin intermediul unei rețele de lockere disponibile în peste 5.000 de locații ale partenerilor Sameday și Fan Courier. În plus, „Orange susține clienții în luna cadourilor și le oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar și oferte speciale la sute de produse pe orange.ro” – potrivit comunicatului.

„Noua opțiune de livrare a comenzilor online aduce clienților Orange mai multă flexibilitate și control, dar și multiple avantaje, precum amplasarea lockerelor în locații usor accesibile, deschise 24/7, ne mai fiind astfel necesară prezența clienților la o anumită adresă, într-un interval orar prestabilit ca în cazul livrărilor door to door. Un alt beneficiu este cel al siguranței pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracție și supraveghere video.” explica Orange.

Totodată, prin introducerea livrărilor în locații fixe dotate cu lockere, compania mai precizeaza ca ofera clienților o soluție prietenoasă cu mediul și contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care mașinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obișnuite. Astfel, „o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?