Operatorii din domeniul jocurilor de noroc la distanta discuta cu ministrul finantelor despre problemele pe care le au cu bancile

18 iunie 2018

Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND) organizează evenimentul: Probleme de actualitate din domeniul jocurilor de noroc, 19 iunie, Hotel Intercontinental București.

Evenimentul va incepe la ora 10.30 si este prima reuniune de lucru consacrată ultimelor evoluții ale cadrului de reglementare din domeniul jocurilor de noroc.

La dezbatere vor participa Ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc precum si o serie de alte autorități, operatori de jocuri de noroc și reprezentanți mass-media „pentru a discuta și împărtăși informații, idei și opinii despre cele mai noi tendințe care se conturează în industria de profil”, potrivit comunicatului de presa.

„Este nevoie ca industria să participe continuu la dezbateri și să sprijine autoritățile în perfecționarea cadrului de reglementare,” a declarat Odeta Nestor Președinte AOJND. „Suntem o poveste de succes la nivel european, iar efectele sunt deosebit de bune, reflectate prin satisfacția jucătorilor și contribuția domeniului la dezvoltarea economică a României,” a adăugat Nestor.

Organizat în parteneriat cu publicația Casino Inside, evenimentul va aborda subiecte precum:
. implementarea Regulamentului General privind Protecția Datelor;
. transpunerea în legislația națională a Directivei UE 2015/849 pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor şi Finanțării Terorismului;
. aplicarea noilor prevederi ale Codului Fiscal privind reținerea la sursă a veniturilor jucătorilor;
. aspecte legate de publicitate și jocul responsabil;
. probleme întâmpinate de operatorii de jocuri în relația cu instituțiile bancare din țara noastră.

Inființată în 2017, AOJND reunește unii dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc la distanță licențiați în România precum Betfair, Fortuna, NetBet, PokerStars, Sportingbet, Stanleybet, Unibet.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?