Open Banking Meet-up – avanpremiera a conferintei Banking 4.0 – transmisie live astazi, pe nocash.ro

6 noiembrie 2019

Deja obisnuita serie de evenimente Open Banking Meet-up are o noua editie pe 6 noiembrie 2019. Intalnirea va fi transmisa live pe nocash.ro si nocashevents.ro, incepand cu 18.45.

Aceasta a patra editie este una speciala, intalnirea deschisa a industriei de fintech romanesti cu reprezentantii bancilor si ai institutiilor de reglementare din domeniul financiar este un eveniment avampremiera  la conferinta internationala Banking 4.0, ce va avea loc in Bucuresti, pe 25-26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton.


Intr-un cadru relaxat si informal,  momentul central al intalnirii va fi o discutie despre oportunitatile si provocarile pe care industria financiara din Romania le are in ceea ce priveste adoptia Open Banking.

Panelul moderat de Cosmin Cosma, CEO Finqware, ii va avea ca invitati de aceasta data pe Catalin Cretu (General Manager pentru Romania, Croatia, Slovenia & Malta la VISA) si pe Mihai Bratasanu (Digital Customer Engagement Product Owner la FintechOS).

Open Banking Meet-up #4 va avea loc miercuri, 6 noiembrie 2019, intre orele 6:30 – 9:30 PM la TechHub Bucuresti.

Intrarea se face pe baza de inscriere si confirmare. Numarul de locuri este limitat.
Pentru a va rezerva un loc la acest eveniment, va puteti inscrie aici.

NOCASH este partener media al evenimentelor din seria Open Banking Meet-up.

Conferinta internationala Banking 4.0

In contextul PSD2 – cu implementarea autorizarii mai stricte a clientilor („Strong Customer Authentication”) si lansarea interfetelor de tip API, care sa permita agregarea conturilor bancare, sloganul editiei din acest an al conferintei internationale Banking 4.0 este „Compliance alone is a losing strategy!” La Banking 4.0 sunt asteptati peste 400 de experti din 20 de tari.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa cu un keynote speech sustinut de specialisti in fintech banking de talie mondiala: Brett King si Chris Skinner.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?