Open Banking Meet-up #4, intr-o editie speciala – eveniment avanpremiera la conferinta internationala Banking 4.0

30 octombrie 2019

Deja obisnuita serie de evenimente Open Banking Meet-up are o noua editie pe 6 noiembrie 2019. Aceasta a patra editie e una speciala, intalnirea deschisa a industriei de fintech romanesti cu reprezentantii bancilor si ai institutiilor de reglementare din domeniul financiar este un eveniment avampremiera  la conferinta internationala Banking 4.0, ce va avea loc in Bucuresti, pe 25-26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton.

Intr-un cadru relaxat si informal,  momentul central al intalnirii va fi o discutie despre oportunitatile si provocarile pe care industria financiara din Romania le are in ceea ce priveste adoptia Open Banking.

Panelul moderat de Cosmin Cosma, CEO Finqware, ii va avea ca invitati de aceasta data pe Catalin Cretu (General Manager pentru Romania, Croatia, Slovenia & Malta la VISA) si pe Mihai Bratasanu (Digital Customer Engagement Product Owner la FintechOS).

Open Banking Meet-up #4 va avea loc miercuri, 6 noiembrie 2019, intre orele 6:30 – 9:30 PM la TechHub Bucuresti.

Intrarea se face pe baza de inscriere si confirmare. Numarul de locuri este limitat.
Pentru a va rezerva un loc la acest eveniment, va puteti inscrie aici.

NOCASH este partener media al evenimentelor din seria Open Banking Meet-up.

Conferinta internationala Banking 4.0

In contextul PSD2 – cu implementarea autorizarii mai stricte a clientilor („Strong Customer Authentication”) si lansarea interfetelor de tip API, care sa permita agregarea conturilor bancare, sloganul editiei din acest an al conferintei internationale Banking 4.0 este „Compliance alone is a losing strategy!” La Banking 4.0 sunt asteptati peste 400 de experti din 20 de tari.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa cu un keynote speech sustinut de specialisti in fintech banking de talie mondiala: Brett King si Chris Skinner.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash