Open Banking Meet-up #4, intr-o editie speciala – eveniment avanpremiera la conferinta internationala Banking 4.0

30 octombrie 2019

Deja obisnuita serie de evenimente Open Banking Meet-up are o noua editie pe 6 noiembrie 2019. Aceasta a patra editie e una speciala, intalnirea deschisa a industriei de fintech romanesti cu reprezentantii bancilor si ai institutiilor de reglementare din domeniul financiar este un eveniment avampremiera  la conferinta internationala Banking 4.0, ce va avea loc in Bucuresti, pe 25-26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton.

Intr-un cadru relaxat si informal,  momentul central al intalnirii va fi o discutie despre oportunitatile si provocarile pe care industria financiara din Romania le are in ceea ce priveste adoptia Open Banking.

Panelul moderat de Cosmin Cosma, CEO Finqware, ii va avea ca invitati de aceasta data pe Catalin Cretu (General Manager pentru Romania, Croatia, Slovenia & Malta la VISA) si pe Mihai Bratasanu (Digital Customer Engagement Product Owner la FintechOS).

Open Banking Meet-up #4 va avea loc miercuri, 6 noiembrie 2019, intre orele 6:30 – 9:30 PM la TechHub Bucuresti.

Intrarea se face pe baza de inscriere si confirmare. Numarul de locuri este limitat.
Pentru a va rezerva un loc la acest eveniment, va puteti inscrie aici.

NOCASH este partener media al evenimentelor din seria Open Banking Meet-up.

Conferinta internationala Banking 4.0

In contextul PSD2 – cu implementarea autorizarii mai stricte a clientilor („Strong Customer Authentication”) si lansarea interfetelor de tip API, care sa permita agregarea conturilor bancare, sloganul editiei din acest an al conferintei internationale Banking 4.0 este „Compliance alone is a losing strategy!” La Banking 4.0 sunt asteptati peste 400 de experti din 20 de tari.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa cu un keynote speech sustinut de specialisti in fintech banking de talie mondiala: Brett King si Chris Skinner.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash