[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Okazii.ro se lanseaza si in Republica Moldova

16 iunie 2010

16 iunie 2010 – Dupa 10 ani de la crearea sa in Romania, Okazii.ro se lansează peste hotare, în Republica Moldova. Okazii.md este creat după modelul site-ului care de 10 ani domină comerţul online din Romania astfel incat utilizatorii moldoveni de Internet vor avea la dispoziţie aceeaşi interfaţă şi aceleaşi facilităţi.

Pentru început, va fi posibilă doar deschiderea de conturi de cumpărător şi achiziţionarea fără eforturi suplimentare a produselor dorite dintre cele peste 950.000 disponibile în prezent pe Okazii.ro. În scurt timp, însă, vânzătorii amatori şi profesionişti din Rep. Moldova vor avea şi ei posibilitatea să-şi comercializeze produsele prin intermediul platformei Okazii. Cumpărătorii beneficiază de conturi în mod gratuit, iar vânzătorii vor dispune de comision 0 la încheierea tranzacţiilor online.

“Lansăm Okazii.md cu acelaşi entuziasm cu care am debutat în România acum 10 ani. Extinderea peste hotare era pasul firesc, în condiţiile dezvoltării spectaculoase pe care a cunoscut-o site-ul în ultima perioadă. Le mulţumim încă o dată românilor pentru încredere şi sperăm să putem oferi şi utilizatorilor din Republica Moldova experienţa profesionistă de e-commerce cu milioane de vizitatori şi sute de mii de produse tranzacţionate”, a declarat Alexandru Andrei, Project Manager al Okazii.ro.

Ca si utilizatorii romani, cumparatorii din Republica Moldova vor putea plati cu carduri valide la comerciantii Okazii.ro care au optat pentru acest sistem. Din ce in ce mai multi vanzatori aleg si aceasta varianta pusa la dispozitie de Okazii.ro din aprilie 2010 si nu vom avea probleme sa atingem estimarile initiale – 15% dintre produse platibile cu cardul.

„Cat priveste estimarile privind piata din Republica  Moldova, ne asteptam la cativa zeci de mii de utilizatori din tara vecina pana la finele anului in curs. Lansarea Okazii.md vine pe fondul solicitarilor primite atat din partea vanzatorilor nostri care isi doresc o piata de desfacere cat mai mare, cat si din partea cetatenilor moldoveni din Romania care sunt deja cumparatori Okazii si vor sa poata beneficia de acest serviciu la intoarcerea in tara de domiciliu. De aceea, chiar daca mediul online din Republica Moldova nu are maturitatea celui din Romania, apreciem ca nevoia pentru serviciile Okazii este una reala, iar evolutia Okazii.md va fi una rapida si ascendenta”, a mai precizat sursa citata.

Lansat în aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, cu peste 2.000.000 de vizitatori pe lună, cea mai variată gamă de produse şi cea mai mare comunitate de comercianţi independenţi.

Sursa: Okazii.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?