[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Okazii.ro – monedele moderne au fost mai tranzactionate decat tabletele in 2013

27 ianuarie 2014

500.000 de romani au comandat telefonic cel putin un produs pe Okazii.ro in 2013, potrivit celei mai mari platforme de ecommerce din Romania. Datele okazii.ro releva faptul ca monedele moderne sunt in topul celor mai cumparate produse, devansand tabletele. Telefoanele inteligente, iPhone si Samsung, ocupa primul loc la tranzactionare. 140.000 de vanzatori persoane fizice si juridice au ales platforma Okazii.ro pentru a-si vinde produsele in cursul anului trecut.

Dublarea numarului de produse la vanzare fata de anul precedent si transformarea site-ului dintr-un magazin online de produse second hand intr-un mall de magazine cu produse noi sunt cele mai importante evenimente din 2013 pentru okazii.ro.

Analizand rezultatele anului 2013, Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro declara: “Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimarile noastre arata ca volumul tranzactiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si ne asteptam la o crestere de aproape 25%.”

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numarul de produse a crescut in 2013 cu 100%, ajungand in momentul de fata la 2,8 milioane de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei.

“Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preturi atragatoare. Astfel, in momentul de fata, raportul dintre produsele noi si cele second hand este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand.”, mai adauga Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro.”

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

Cifrele anului 2013 pentru okazii.ro
okazii_ro infografic newsite

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?