[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Okazii.ro a implinit 13 ani de activitate

16 aprilie 2013

Povestea okazii.ro a inceput in anul 2000, cand bicicleta Pegas a unui utilizator din Brasov a fost primul produs vandut. Iar daca in primul an pe site au fost puse la vanzare aproximativ 5.000 de produse, reprezentantii site-ului spun ca numarul acestora depaseste astazi 2,4 milioane.

Mai mult, de la cateva sute de vanzatori in 2000, comunitatea Okazii.ro a crescut in fiecare an, atingand astazi un numar de peste 140.000 de vanzatori activi, atat persoane fizice, cat si magazine.

„Avem utilizatori Okazii.ro care ne sunt alaturi inca din anul 2000, ceea  ce ne face sa fim mandri si sa le multumim pentru increderea pe care ne-o acorda zilnic. Activitatea continua a celor mai vechi dintre utilizatorii  nostri  spune foarte multe despre platforma, despre cat de atasati sunt utilizatorii de ea si, nu in ultimul rand, despre cat de apropiat le este Okazii.ro.”, spune Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, okazii.ro a ajuns astazi la un numar de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar iar echipa din spatele site-ului a depasit si ea 100 de membri. Toate aceste cifre ii determina pe oficialii okazii.ro sa spuna ca au cel mai mare site de comert online din Romania ce poate fi considerat un barometru al tendintelor de cumparare online.

La cat mai multi ani prosperi in online!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?