[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Okazii.ro – la fiecare 5 minute se cumpara online o pereche de pantofi

29 septembrie 2011

29 septembrie, 2011 – Okazii.ro anunta dublarea vanzarilor de fashion online in toamna aceasta fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform statisticilor Okazii.ro, la fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi. In aceasta luna, s-au cumparat de 3 de ori mai multi blugi fata de septembrie 2010.

La inceput de toamna, cautarile online pentru produsele de imbracaminte si incaltaminte au crescut cu peste 100% fata de septembrie 2010. Cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la pantofi, camasi, genti, blugi si sacouri.

“Nu ar fi de mirare ca, in fiecare birou, sa existe cineva imbracat din cap pana in picioare de pe internet. Practic, romanii sunt tot mai constienti de tendintele fiecarui sezon, tendinte care sunt extrem de vizibile in cautarile si vanzarile pe Okazii.ro”, a declarat Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

“Catwalk-urile se muta online iar avantajul unui portal este diversitatea incredibila. Cand iti schimbi garderoba online, e ca si cum ai intra in sute de mall-uri din toata lumea in doar cateva minute. Un alt trend pe net este faptul ca romanii prefera sa cumpere fashion cu livrare gratuita, mai ales pentru ca acum au servicii dedicate acestui lucru”, potrivit oficialului okazii.ro

Aceleasi statistici Okazii.ro subliniaza ca s-a dublat interesul pentru produsele fashion de toamna, fata de septembrie 2010, lucru manifestat prin cautari si tranzactii. Un top al acestor produse arată astfel: pantofi, camasi, genti, blugi, sacouri, rochii, pantaloni, costume, ghete, adidasi, paltoane, veste si botine.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este portalul de comert online al Romaniei, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Cu sute de mii de produse listate in categoriile de fashion si circa 3 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?