[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Oferta verii pentru pensionarii posesori de carduri real – un cupon valoric cadou ce poate ajunge la 100% din valoarea tranzactiei

28 iunie 2010

28 iunie, 2010 – real, în parteneriat cu BRD Finance IFN SA, desfăşoară o promoţie  pentru incurajarea utilizarii cardurilor prin care pensionarii pot intra în posesia unui cupon cadou în valoare de 100 de lei, pentru prima utilizare a cardului la cumpărături de minimum 100 lei. Ceilalti posesori de card real vor primi un bonus de 70 de lei.

Promotia «Primeşti un coş de cumpărături pentru prima utilizare a cardului real,-!», se desfasoara in cadrul intregii retele de hypermarket-uri, pana pa 31 iulie a.c., si se adresează tuturor clienţilor posesori de card real, care vor utiliza pentru prima dată cardul de credit la cumpărături în hypermarket în perioada campaniei.

Pentru o tranzacţie de minimum 100 de lei (indiferent de opţiunea de plată aleasă prin card), posesorii de card vor primi drept bonus un cupon valoric de 70 lei (pe baza bonului de casă la birourile BRD Finance), pe care îl vor putea folosi la cumpărături în cadrul reţelei real, reducând astfel bugetul dedicat coşului de cumpărături.

Imediat după momentul semnării contractului în magazin, clienţii pot realiza o primă cumpărătură în hypermarket. Ulterior, după recepţionarea cardului şi a codului PIN la domiciliu, posesorii de card sună pentru activare la numărul de telefon dedicat şi pot efectua apoi tranzacţii atât în reţea, cât şi la alţi comercianţi, oriunde apare sigla MasterCard, în România sau în străinătate.

Ca modalitate de plata, clientii pot opta pentru rate minime lunare (începând de la 22 lei pe lună), achitarea integrală a sumei – fără costuri în perioada de graţie de până la 47 de zile – sau plata în 5 sau 10 rate fixe.

Cardul real,- are ataşat atât un pachet de asigurări facultative de viaţă, pentru acoperirea unor riscuri neprevăzute precum şomaj, deces, invaliditate şi incapacitate temporară de muncă, cât şi un set de asigurări opţionale preferate de clienţi pentru protejarea cardului şi a bunurilor achiziţionate prin intermediul său.

Sursa: BRD Finance

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?