[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Oferta de sarbatori pentru detinatorii de CardAvantaj: 2 luni perioada de gratie si card suplimentar gratuit celor dragi

8 decembrie 2010

8 decembrie, 2010 – Tranzactiile efectuate pana in data de 15 ianuarie 2011 beneficiaza de perioada de gratie de pana la 2 luni astfel incat cadourile de Craciun cumparate in decembrie vor fi platite din februarie anul viitor. In plus, posesorii de CardAvantaj vor putea oferi cadou un card celor dragi.

Pana in data de 15 ianuarie 2011, toti posesorii de CardAvantaj beneficiaza de perioada de gratie extinsa pentru plata tranzactiilor comerciale. Concret, cadourile de Craciun cumparate prin CardAvantaj in luna decembrie, pot fi achitate incepand cu luna februarie.

Oferta este valabila pentru plata cumparaturilor facute la oricare dintre cei peste 9.500 comercianti parteneri CardAvantaj, dar si la orice alt comerciant din tara sau strainatate, fara nici un cost suplimentar asociat. Totodata, oferta este disponibila atat pentru tranzactiile efectuate in magazine, cat si pentru cele on-line, pe orice site care accepta plata prin card.

“CardAvantaj este primul card de credit din Romania care a oferit facilitati de cumparare in rate fara dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie. Urmarind traditia campaniilor de sezon, anul acesta am decis sa oferim o perioada de gratie de pana la 2 luni pentru cumparaturile din perioada Craciunului. Astfel, posesorii de CardAvantaj pot achizitiona mai multe cadouri cu ocazia sarbatorilor, fara grija platilor imediate” a declarat Bianca Ionita, Director Carduri Credit Europe Bank.

In plus, detinatorii de CardAvantaj Standard si Gold au posibilitatea sa ofere in dar celor dragi cadoul perfect de Sarbatori – un CardAvantaj. Este ocazia perfecta de a impartasi placerea cumparaturilor cu plata in rate si bonus pentru fiecare tranzactie.

“In luna cadourilor, posesorii de CardAvantaj pot solicita un card suplimentar cu emitere gratuita si comision zero de administrare a contului curent de card pentru primul an. Solicitantul stabileste limita cardului suplimentar, iar sumele aferente tranzactiilor efectuate cu acesta vor fi debitate din contul de card principal”, a adaugat oficialul bancii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?