Oferta de Black Friday la Unicredit: zero costuri pe viata la contul curent, pentru primii 1000 de clienti noi

13 noiembrie 2019

Vineri, 15 noiembrie 2019, între orele 09:00 – 17:00, UniCredit România lansează o campanie de Black Friday cu trei oferte speciale care vor fi disponibile exclusiv online, unicredit.ro.

Campania include o ofertă tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe viață pentru primii 1.000 de clienți noi care accesează campania, precum și două oferte de creditare – respectiv pentru creditele de nevoi personale și cardurile de credit UniCreditCard Principal și Premium oferite de UniCredit Consumer Financing.


Oferta tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate va fi disponibilă primilor 1.000 de clienți noi (care nu au și nu au avut un cont curent UniCredit înainte de 15.11.2019) care accesează campania.

Aceştia se vor putea bucura de comisioane zero pe întreaga perioadă a contractului încheiat cu UniCredit Bank în baza campaniei de Black Friday, pentru următoarele operațiuni:

. deschidere, administrare lunară și închidere pentru un cont curent în lei, EUR, USD; administrare lunară card de debit principal Visa Classic;

. plăți prin Online Banking/Mobile Banking și plăți la ghișeu efectuate în lei (inclusiv comision sent/ReGIS) și în EUR și USD (inclusiv comision plată în regim de urgență);

. depuneri de numerar în lei,  EUR și USD în contul clientului la ghișeele băncii;  retrageri de numerar în lei, EUR, USD la ghișeele băncii;

. retrageri de numerar și interogare sold la ATM-urile băncii, în rețeaua Grupului UniCredit din străinătate, în rețeaua Euronet din România și în rețeaua altor bănci din România și străinătate – prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic;

. Debitare directă intrabancară și interbancară; activare și administrare Online Banking și Mobile Banking; Info SMS.

Din punct de vedere creditare, primii 200 de clienţi care aplică on-line pe data de 15 noiembrie pentru un Credit de Nevoi Personale sau pentru Refinanțarea altor împrumuturi deținute la alte instituții financiare din România, vor beneficia, dacă îndeplinesc condițiile pentru aprobarea creditului, de o dobândă specială, fixă, de 6,99%/an.

Oferta se aplică pentru orice sumă finanțată între 1.500 și 100.000 lei, în condițiile atașării unei asigurări de viață cu primă unică finanțată de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare, aceasta oferind protecție clienților în cazul incapacității de plată din diverse motive precum șomajul sau pierderea capacității de muncă.

În plus, primele 200 de persoane care aplică on-line pentru un card de credit UniCreditCard Premium sau Principal pot primi de Black Friday 200 de lei cadou pe card (în puncte UniCredit, 1 punct = 1 leu, conform Programului de Loialitate).

Acestea pot fi folosite imediat după activarea cardului, fie pentru plata cumpărăturilor, fie pentru acoperirea comisionului de furnizare card de credit – emitere instrument de plată (în cazul cardului Principal – 39 de lei care se pot acoperi cu 30 de puncte UniCredit) sau de furnizare card de credit – administrare instrument de plată (în cazul cardului Premium – 200 de lei care se pot acoperi cu 180 de puncte UniCredit).

Pentru un card de credit UniCreditCard Principal/Premium achiziționat cu limita de 5.367 de lei, perioadă de creditare de 3 ani (36 de luni) având o dobândă anuală fixă de 26,99% pentru retragerile la ATM și 24,99% pentru sumele utilizate la comercianți, suma lunară de plată este de 351,15 lei/ 458,75 lei, valoarea totală plătibilă 7.624,15 lei / 7.802,94 de lei, iar DAE va fi de 32,23% /39,31%.

DAE este calculat conform prevederilor legale în vigoare și cuprinde dobânda anuală fixă de 26.99% pentru retragerile de numerar de la ATM si 24.99% pentru sumele utilizate la comercianți, comisionul pentru furnizare card de credit – emitere instrument de plată de 39 lei/ 0 lei, comisionul anual pentru furnizare card de credit – administrare instrument de plată de 39 lei/ 200 lei și comisionul de utilizare ATM (național, altă bancă) de 2% + 4 lei.

Se consideră că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM (național, altă bancă) și 60% prin plăți la comercianți, la data acordării și că nu se efectuează nicio  retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash