Ocean Credit lansează o linie de credit revolving si mizeaza pe 2000 de clienti in acest an

13 octombrie 2021

Ocean Credit lansează o linie de credit revolving prin care atacă piața cardurilor de credit și a facilităților overdraft. IFN-ul. Produsul denumit Delfin ofera până la 9.000 de lei și acces instant la bani. Institutia mizează pe 2.000 de clienți până la final de an, în contextul în care împrumutul poate fi accesat oricând, 100% online, de pe orice card de salariu, potrivit wall-street.ro.

Cei interesaţi pot accesa linia de credit Delfin în doar câteva minute, direct de pe telefon, tabletă sau computer, iar după aprobare banii pot fi retrași instant pe orice card de debit.


Spre deosebire de creditele clasice IFN, în cazul liniei de credit Delfin, clientul nu rambursează integral suma împrumutată, ci un minimum de plată lunar și un cost fix, începând cu 0,10% pe zi, doar pentru zilele în care a utilizat banii.

Raportat la ultimele 12 luni, prin platforma Ocean Credit s-au acordat peste 10.000 de credite online, cu o valoare totală de 30 milioane de lei. În primele 9 luni ale acestui an, Ocean Credit a depășit numărul de credite acordate în 2020.

Cifrele arată că 80% dintre clienții Ocean Credit accesează în continuare ofertele disponibile, iar mai bine de 50% dintre ei au aplicat în 2020 pentru un al doilea credit. Ocean Credit și-a majorat în 2020 portofoliul de credite cu 60% și a redus rata creditelor neperformante la 8%.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?