O firma romaneasca este singurul partener Google in estul Europei, pentru promovarea unei solutii ce maximizeaza vanzarile online prin folosirea inteligentei artificiale

5 mai 2020

Zitec a fost inclusă de Google Cloud pe lista primilor noua parteneri Recommendations AI din întreaga lume.

Începând cu luna aprilie 2020, compania Zitec a fost recunoscut oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa soluția Google.

„Astfel, afacerile care activează în comerțul online pot accesa Recommendations AI prin intermediul Zitec, cu o implementare rapidă în mai puțin de o lună, soluția urmărind obținerea de rezultate rapide de creștere a vânzărilor.”, potrivit comunicatului.

Recommendations AI este o soluție de Inteligență Artificială dezvoltată de Google, care permite companiilor dezvoltarea unui sistem avansat de recomandări pe baza unor modele de Machine Learning de ultimă generație.

Soluția se adresează în principal companiilor care activează în industria de retail, oferind clienților acestora sugestii personalizate de produse, în funcție de preferințele individuale. Aceste recomandări relevante pentru fiecare client pot fi promovate în timp real prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail și multe altele.

Anunțată public în 2019, Recommendations AI este disponibilă în prezent în versiune beta cu acces doar prin intermediul partenerilor listați de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clienții lor.

„Soluția poate fi personalizată pe baza diverselor scenarii de recomandări sau obiective de business, nu este necesară experiența anterioară în utilizarea tehnologiei Machine Learning sau a altor sisteme de recomandări, iar planul de costuri este unul simplu – companiile plătesc numai pentru numărul de recomandări afișate.”, potrivit Zitec.

“Suntem onorați să ne regăsim pe lista scurtă a partenerilor de încredere ai Google Cloud în ceea ce privește integrarea Recommendations AI, o soluție inovatoare și deosebit de eficientă în retailul modern. Cu toții ne dorim o experiență de cumpărături cât mai simplă și relevantă, iar prin acest sistem integrat de recomandări câștigă atât cumpărătorul, care identifică mai ușor produse pe placul său, cât și comerciantul căruia îi cresc semnificativ vânzările printr-o promovare personalizată în timp real, la prețuri optimizate., a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Potrivit Google, primele rezultate de la retaileri din întreaga lume care au integrat Recommendations AI indică îmbunătățiri semnificative, mulți dintre aceștia obținând o creștere de până la 90% a ratei de click (CTR – click-through rate).

“Cu Recommendations AI avem libertatea să experimentăm cu scenarii de recomandări care vin în ajutorul clienților noștri. Am înregistrat o creștere de 15% a tranzacțiilor obținute din recomandări de produse, urmând să extindem atât scopul, cât și numărul experimentelor” a declarat Mihai Iova, Head of Product Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, unul dintre clienții pentru care Zitec a implementat Recommendations AI.

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 400 proiecte în 15 țări de pe trei continente.

Compania are o expertiză recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, fiind în prezent partener certificat al Google Cloud, Microsoft Azure și Amazon Web Services, dar și experiență extinsă în dezvoltarea de proiecte de e-commerce, fiind singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?