O firma de leasing si un procesator de plati lanseaza o solutie digitala de finantare pentru comerciantii online

2 noiembrie 2018

TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, și NETOPIA Payments, lanseaza Merchant Cash Advance (MCA) este o soluție care permite comerciantilor online sa obtina o finanțare de până la 85% din încasările viitoare estimate pentru o perioadă de până la 12 luni, în baza istoricului de încasări prin NETOPIA Payments din ultimul an.

„Magazinele online care utilizează soluțiile NETOPIA Payments pot obține finanțare în lei de la TBI Leasing, iar procesul de accesare a finanțării presupune un minimum de documente, fără a fi necesare garanții suplimentare. Aprobarea are loc în aceeași zi, iar banii sunt transferați în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanțării fiind complet automatizată.”, potrivit comunicatului de presa.


„Merchant Cash Advance este încă un exemplu de soluție personalizată, de ultimă generație, oferită de TBI Bank. Produsul se adaptează perfect la necesitățile comercianților online din România, oricând și ori de câte ori au nevoie de finanțare. Cum totul se mișcă foarte rapid în business, acest produs ajută antreprenorii să profite de oportunitățile de creștere care apar prin noi canale din sfera digitală”, spune Alexandru Cosma, Director Business Banking Sales and Products în cadrul TBI Bank.

„Prin implementarea soluției Merchant Cash Advance sprijinim activ comercianții online care au ales să utilizeze serviciile NETOPIA Payments. Aceștia au de acum la dispoziție o alternativă simplă și rapidă de finanțare ce răspunde nevoilor cu care se confruntă zilnic, pentru a-și dezvolta afacerea într-o piață din ce în ce mai competitivă”, a declarat Antonio Eram, CEO și co-fondator NETOPIA Payments.

TBI Bank si Netopia Payments vor fi prezente la conferinta internationala Banking 4.0, eveniment organizat in 27 noiembrie, dedicat tehnologiilor emergente care vor schimba industria serviciilor financiare in urmatorii ani: biometrie, blockchain si inteligenta artificiala.
Vor lua cuvantul aproape 40 de experti din sapte tari. La conferinta sunt asteptati 200 de specialisti, reprezentanti ai institutiilor de credit, IFN-urilor, companiilor de IT, telecom si fintech, caselor de avocatura si firmelor de consultanta, marilor comercianti, furnizorilor de infrastrucutura de plati, procesatorilor de card, dar si ai autoritatilor.
Asigura-te ca nu ratezi acest eveniment si rezerva-ti biletul acum!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?