Noul portal Cardavantaj.ro ofera clientilor informatii personalizate in functie de locatia acestora

20 iulie 2016

Producătorul local de aplicații online Zitec anunţă dezvoltarea noului site www.cardavantaj.ro, dedicat informării celor peste 300.000 de posesori ai CardAvantaj care au acum posibilitatea să filtreze informațiile relevante oferite de rețeaua care cuprinde peste 9.500 de locații partenere.

Astfel, conținutul site-ului www.cardavantaj.ro este acum personalizat în funcție de zona din care este accesat de către clienții finali. Spre exemplu, dacă un client accesează din Bacău portalul dezvoltat de producătorul local de aplicații online, atunci acesta va vedea rapid care sunt comercianții care acceptă plata prin Card Avantaj în proximitatea sa geografică.


Vizitatorii site-ului au, totodată, posibilitatea de a filtra campaniile CardAvantaj active în acel moment în funcție de nume, domeniu de activitate, oraș și număr acceptat de rate, iar magazinele partenere în funcție de nume, localitate, domeniu de activitate și de centrul comercial în care acestea sunt amplasate. În noua platformă sunt incluse şi informații despre sucursalele și bancomatele Credit Europe Bank de pe teritoriul României și, o secțiune specială, pentru acces la internet banking.

“Îmbunătățirile aduse odată cu lansarea noului portal CardAvantaj sunt orientate, în primul rând, spre obținerea unei experiențe plăcute a utilizatorului final. Astfel, site-ul oferă acum o mai bună navigare, fiind mult mai intutiv pentru clienţi”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO al Zitec.

În plus, prin intermediul noului site dezvoltat de Zitec pentru CardAvantaj, persoanele interesate de acest produs pot afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le pot obține și chiar se pot înscrie pentru a obține un astfel de card prin care pot face cumpărături cu plata în rate, fără dobândă. De asemenea, prin noua platformă, orice client CardAvantaj poate recomada produsul unui prieten şi astfel poate primi bonusuri dacă acesta devine posesor de CardAvantaj.

„Noul site poate fi gestionat mult mai ușor inhouse, de către client, iar informațiile legate de comercianți și campanii sunt actualizate prin integrarea cu sistemele de gestiune bancară folosite de către Credit Europe Bank, crescând foarte mult acuratețea informațiilor prezentate clientului.”, potrivit comunicatului de presa.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?