[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Noul normal – autorizarea platilor efectuate online cu cardul, prin biometrie, direct din aplicatia mobila

17 martie 2021

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează aplicatia Card mToken, prin intermediul căreia clienții, persoane fizice sau juridice, vor putea să-și autorizeze direct de pe telefon, prin biometrie (amprentă sau identificare facială)  platile efectuate online cu cardul Visa Inspire sau Visa Business.

„Această aplicație este o modalitate sigură și la îndemână pentru a autoriza plățile cu cardul pe internet si o alternativă mai rapidă și mai prietenoasă a token-ului fizic, care genereaza parole unice de tip OTP,” potrivit comunicatului.


„Cele doua modalități de confirmare a tranzacțiilor funcționează în paralel, astfel încât fiecare deținător de card Intesa Sanpaolo Bank să poată alege ce variantă i se potrivește,” precizeaza banca.

Aplicația Card mToken este disponibilă pe Google Play (Android)sau App Store (iOS). Pentru activarea aplicației este necesară apelarea call centerului Intesa Sanpaolo Bank și punerea în aplicare a pașilor indicați de operator.

După instalare și înrolarea dispozitivului, aplicația va genera și solicita automat pe telefonul deținătorului de card semnarea tranzacțiilor efectuate în magazinele online.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?