[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Noul bord ales al RoFin.Tech va prezenta perspectivele industriei fintech din Romania, pe 21 martie

17 martie 2023

Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) continuă seria evenimentelor FINTECH MINDS MEETUP si invita pe toți cei interesați de fintech sa participle la următoarea ediție marți, 21 martie 2023, de la ora 17:00, la Stup, intr-un setup hybrid (online si offline). Discutiile se vor axa in principal pe ecosistemul fintech din Romania si tendintele acestui an.

Evenimentul va fi transmis live pe LinkedIn:


Inovația tehnologică în sistemului bancar românesc e încă la început de drum, iar noii jucători de fintech, care se intampla sa fie în majoritate covarsitoare membri ai Asociației Române de Fintech, au menirea sa actualizeze piata locala prin insertia noilor curente globale. Potențialul de creștere este foarte mare iar în cadrul Asociației ne străduim sa ne îndeplinim misiunea de a face lucrurile sa se intample, adica sa crestem educatia, nivelul de colaborare si dinamica de implementare din aceasta zona de progres al sistemului financiar românesc. Continuam cu alte cuvinte ce am început, cu mult optimism și în noul mandat.” – a declarat Nic Balaceanu, membru al bordului RoFin.Tech.

Consiliul Director al RoFin.Tech anunță și demararea unei proceduri de selecție a unui nou Secretar General al Asociației, care să contribuie la atingerea obiectivelor stabilite pentru perioada următoare: „extinderea numărului de membri și parteneri ai RoFin.Tech și construirea imaginii RoFin.Tech de principal generator al informațiilor relevante despre piața de fintech din România și regiune”.

___________

La finalul lunii ianuarie a.c., a fost votat noul Consiliu Director, in componenta acestuia raman in continuare Cosmin Cosma (Finqware) ca si presedinte, dar și ceilalți membrii ai consiliului: Nic Balaceanu (Lendrise) si Dan Cobeanu (PayPact), carora li se alatura Cristian Pasa (Fagura) si Ana Maria Georgescu (SmartFintech).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?