[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Nou parteneriat pentru a facilita romanilor plata in rate a produselor de asigurare

1 noiembrie 2023

Pentru a facilitata accesul clienților la produse de asigurare, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, unul dintre principalii brokeri de asigurări din România. Datorită acestui parteneriat, clienții pot cumpăra orice tip de produse de asigurare prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile. În plus, achiziționarea asigurărilor de tip RCA este disponibilă în rate atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

Asigurările de orice tip, inclusiv cele RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de prima de asigurare, de asigurătorul ales sau de perioadă.

Cultura privind asigurările se află în România la un nivel semnificativ sub cel întâlnit în multe țări din Centrul și Vestul Europei. Oamenii sunt destul de vulnerabili în fața unor evenimente neprevăzute, cu impact negativ, iar prețul tot mai mare al asigurărilor nu este în măsură să contribuie la o evoluție pozitivă a acestei situații. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am încheiat un acord cu unul dintre cei mai mari brokeri din România, Transilvania Broker, oferind românilor posibilitatea de a achiziționa o gamă foarte largă de asigurări în condiții mai avantajoase”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

„In ultimii ani, românii sunt din ce în ce mai interesați de achiziționarea asigurărilor facultative. Această evoluție, deși îmbucurătoare, este afectată de primele de asigurare ridicate. Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, am ales să ne aliem cu un partener puternic din zona financiară, cum este tbi bank”, spune Gabriel Login – Director General Transilvania Broker.

Industria de asigurări din România a contribuit cu peste 2,8 miliarde lei la economia națională, din care 1,3 miliarde lei reprezintă un impact direct al valorii adăugate create, potrivit unui studiu recent realizat de grupul de consultanți independenți MIR Research, la cererea UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România).

____________

Transilvania Broker de Asigurare este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Compania deține o rețea la nivel național formată din aproape 2.000 de colaboratori și a deservit peste 1 milion de clienți până în prezent.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?