Nou de la UniCredit: Creditul 100% Mobile direct de pe telefonul mobil, accesând aplicația Mobile Banking

26 septembrie 2022

Creditul pentru Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing 100% Mobile este disponibil clienților persoane fizice – rezidente in Romania si cu venituri inregistrate la ANAF – prin accesarea ofertei direct din aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank, „la orice oră, de oriunde, fără drumuri la bancă și, în același timp, în condiții prietenoase cu mediul – fără hârtie imprimată, totul derulându-se digital și în siguranță,” anunta banca.

Banca ofera un credit de până la 100.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de la 6 până la 60 de luni. „Configurarea creditului în funcție de nevoile și condițiile specifice ale clientului și semnarea electronică a documentației aferente procesului de creditare se fac exclusiv online pentru clienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, iar contractul de împrumut, pentru solicitările aprobate, se semnează cu semnătură electronică calificată, disponibilă aplicanților în mod gratuit,” precizeaza banca in comunicat.

Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing: “Prin lansarea creditului 100% Mobile continuăm procesul de digitalizare și simplificare în acordarea creditelor de consum. Ne dorim să le oferim clienților noștri rapiditate și ușurință, beneficiind atât de un produs financiar avantajos (fără costuri de analiză dosar), cât și de un proces de creditare 100% digital și 100% prietenos cu mediul, transparent, sigur, în care să navigheze cu ușurință și care să le ofere flexibilitatea de care au nevoie“.

Creditul pentru Realizări Personale, accesând oferta UniCredit Consumer Financing din Mobile Banking este disponibil cu o dobândă standard, fixă, de 12,99%/an, care poate fi redusă până la 8,99%/an, în funcție de opțiunile clienților, astfel, aceștia putand beneficia de o reducere de doua puncte procentuale la dobândă (față de dobânda standard de 12,99%/an) dacă aleg să încaseze lunar veniturile în conturile curente deschise la UniCredit Bank pe toată durata contractului de credit și de o reducere suplimentară de doua puncte procentuale (față de dobânda standard de 12,99%/an) dacă optează pentru o asigurare de viață atașată creditului. Comisionul de analiză a dosarului este zero.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?