Nou canal de plata a ratelor pentru clientii IFN-ului Unicredit Consumer Financing

19 mai 2020

De luna aceasta, clienții UniCredit Consumer Financing IFN SA care dețin un împrumut sau un card de credit emis de companie isi pot achita sumele datorate și în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy din București și din întreaga țară.

„Noul canal poate fi utilizat indiferent de tipul de produs pe care îl dețin, fie că este un card de credit UniCreditCard Principal, Premium sau Partener, un credit de nevoi personale, auto sau de consum.”, potrivit comunicatului.


Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de UniCredit Consumer Financing, clienții pot merge la orice casierie din cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy cu graficul de rambursare/tichetul de plată sau, în cazul cardurilor de credit, cu raportul de activitate, folosind pentru plată codul de bare imprimat pe acestea.

Institutia mai precizeaza ca plățile se pot face în numerar sau cu cardul de debit sau credit și nu sunt percepute comisioane.

Implementarea acestui proiect vine în contextul parteneriatului pe care UniCredit Consumer Financing și Altex l-au inițiat în anul 2015, în cadrul căruia clienții își pot achiziționa în rate produse electronice și electrocasnice din magazinele Altex și Media Galaxy cu ajutorul creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Consumer Financing introduce noul canal de plată suplimentar variantelor deja existente: online, prin serviciile de plată Online Banking, Mobile Banking oferite de UniCredit Bank SA, plată în sucursalele UniCredit Bank SA sau prin rețelele PayPoint și Self Pay.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?