[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Noi campanii pentru incurajarea platilor la comercianti

4 octombrie 2011

In perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2011, pentru fiecare tranzactie efectuata cu cardul de credit, mai mare sau egala cu 200 de lei (sau echivalentul in euro), Alpha Bank Romania acorda un bonus de 10 lei, care va fi virat in contul cardului de credit al clientului. Pana la sfarsitul acestei luni si MasterCard Europe desfasoara o campanie cu hypermarketurile Carrefour, Real , Cora şi Auchan.

La aproape o luna de cand a inceput campania MasterCard – „Pastreaza loc in portofel pentru ceea ce conteaza cu adevarat” – aproximativ  220.000 de utilizatori de carduri MasterCard® si Maestro® au participat la promotie.

„Avem o medie de 12.600 de oameni intr-o zi de campanie nationala. Toti acestia au platit cu cardul  MasterCard sau Maestro si apoi ne-au vizitat standurile din hipermarketuri”, spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Asteptam cu nerabdare sa vedem ce se intampla si in cea de-a doua parte a campaniei, mai ales in weekendul 1-2 octombrie, cand studentii se intorc la facultate, in centrele universitare din tara. Estimam ca in aceasta perioada numarul participantilor va depasi media din prima luna”, adauga Ioana Gorganeanu.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?