[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

NOCASH la RadioDA.ro. Astazi despre cum pot sa fac cumparaturi in rate, folosind un card de debit.

13 iulie 2021

In pandemie, romanii s-au dovedit mai atenti la costuri, devenind mai reticenti in utilizarea cardurilor de credit. Sunt insa situatii in care ne dorim o mobila, un aparat de aer conditionat sau poate chiar o vacanta, si nu ne ajung banii. Cum evitam o noua indatorare? Emisiunea NOCASH de la RadioDA.ro prezinta astazi, de la 12.30, o solutie de finantare cu plata in rate, ce permite achizitia de bunuri si servicii de pe internet, prin utilizarea unui CARD de DEBIT.

Comertul online castiga tot mai mult teren in Romania iar cresterea exploziva din ultimele luni nu este generata doar de schimbarea comportamentului de consum impusa de pandemie, ci si de oferta din ce in ce mai variata de solutii financiare, direct in magazinele online ale comerciantilor.


Un astfel de exemplu este si solutia 3x4xOney oferita de Oney Bank, care permite achizitia de pe internet, cu plata in rate, in maxim 90 de zile, a bunurilor si serviciilor oferite de retailerii online.

Noutatea cu care vine aceasta solutie nu este data de numarul de rate, pentru care poti opta se platesti produsul (trei sau patru), ci faptul ca poti cumpara acum si plati mai tarziu, folosind un CARD de DEBIT.

Costul serviciului este de maxim 0,5% din valoarea creditului iar la momentul achizitiei clientul trebuie sa aiba disponibil in cont doar pentru prima rata.

Incepand cu 2017, solutia a fost implementata cu succes in Franta, Belgia, Italia, Spania si Portugalia. In Romania a fost lansata in decembrie anul trecut si pana in prezent a fost adoptata de 12 mari retaileri precum Altex, Flanco sau F64.

Daca vreti sa aflati cum puteti gestiona mai bine achizitiile dumneavoastra pe baza veniturilor viitoare, fara sa fie nevoie sa va indatorati pe un card de credit sau alt credit de nevoi personale, va asteptam la emisiunea NOCASH de la RadioDA.ro, din 13 iulie, incepand cu ora 12.30. Invitatul nostru este Cosmin GIURGITEANU, Customer Acquisition Director la Oney Bank.

Bogatia se invata!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?