[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

NOCASH la RadioDA – despre autorizarea tranzactiilor online sub noul standard 3D Secure 2.0 – de la sms la biometrie. Ce ne spune piata la trei luni de la implementare.

5 aprilie 2021

Astazi, în emisiunea “NO CASH”, vorbim despre comerțul electronic – cum facem autentificarea în mediul online pentru a autoriza tranzacțiile de comerț electronic, folosind noul standard 3D Secure 2.0 – intrat în vigoare din acest an.

Până la sfârșitul anului trecut introduceam datele cardului și așteptam un SMS cu codul de autorizare a plății. De acum SMS-ul dispare și va câștiga tot mai mult teren biometria. Cum vom proceda în continuare pentru a evita refuzul tranzacțiilor online?


Vom analiza subiectul cu Cătălin Maftei, CEO C-Solution, expert în domeniul plăților online, cu o experiență de peste 20 de ani. Compania a dezvoltat procesatorul plăți.online încă din 2002 și a lansat, în premieră pentru România, conceptul de pachetomate – terminale amplasate în locații de proximitate, de unde clientul își poate ridica oricând produsele comandate, în drum spre birou sau spre casă.

Asigura-te ca nu ratezi sfaturile expertului.

Asculta emisiunea NO CASH la RadioDa in fiecare marti de la 12.30 la 13.00. Bogatia se invata!

http://radioda.ro/asculta-live/

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?