NETOPIA mobilPay proceseaza platile online in rate efectuate prin CardAvantaj

21 mai 2013

NETOPIA mobilPay anunta lansarea unui parteneriat alaturi de Credit Europe Bank, prin care compania va procesa plati online in rate efectuate prin CardAvantaj. Oficialii bancii recunosc faptul ca un astfel de sistem diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor cu efect pozitiv asupra profitabilitatii.

In urma acestui acord, partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clientilor si sistemul de cumparaturi in rate prin CardAvantaj. Pe de alta parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru solutia de procesare mobilPay. Pana la finalul anului, oficialii Netopia mizeaza pe inregistrarea in platforma mobilPay a 50 de comercianti care vor procesa plati online in rate prin CardAvantaj.

“Solutia de plata in rate pe care o lansam impreuna cu Credit Europe Bank se bucura de o cerere mare in piaaa. De aceea, am ales sa venim cu aceasta alternativa de plata prin CardAvantaj, care va impulsiona vanzarile partenerilor nostri prin oferirea unui avantaj clientilor lor si care, totodata, ne confera statutul de procesator complet de plati”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

„Adoptarea sistemului online de plata in rate de catre comercianti are un efect pozitiv asupra profitabilitatii si diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor, activitatea de promovare asociata fiind, de asemenea, una sustinuta”, a spus Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash