[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

NETOPIA mobilPay proceseaza platile online in rate efectuate prin CardAvantaj

21 mai 2013

NETOPIA mobilPay anunta lansarea unui parteneriat alaturi de Credit Europe Bank, prin care compania va procesa plati online in rate efectuate prin CardAvantaj. Oficialii bancii recunosc faptul ca un astfel de sistem diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor cu efect pozitiv asupra profitabilitatii.

In urma acestui acord, partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clientilor si sistemul de cumparaturi in rate prin CardAvantaj. Pe de alta parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru solutia de procesare mobilPay. Pana la finalul anului, oficialii Netopia mizeaza pe inregistrarea in platforma mobilPay a 50 de comercianti care vor procesa plati online in rate prin CardAvantaj.

“Solutia de plata in rate pe care o lansam impreuna cu Credit Europe Bank se bucura de o cerere mare in piaaa. De aceea, am ales sa venim cu aceasta alternativa de plata prin CardAvantaj, care va impulsiona vanzarile partenerilor nostri prin oferirea unui avantaj clientilor lor si care, totodata, ne confera statutul de procesator complet de plati”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

„Adoptarea sistemului online de plata in rate de catre comercianti are un efect pozitiv asupra profitabilitatii si diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor, activitatea de promovare asociata fiind, de asemenea, una sustinuta”, a spus Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?