NETOPIA mobilPay proceseaza platile online in rate efectuate prin CardAvantaj

21 mai 2013

NETOPIA mobilPay anunta lansarea unui parteneriat alaturi de Credit Europe Bank, prin care compania va procesa plati online in rate efectuate prin CardAvantaj. Oficialii bancii recunosc faptul ca un astfel de sistem diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor cu efect pozitiv asupra profitabilitatii.

In urma acestui acord, partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clientilor si sistemul de cumparaturi in rate prin CardAvantaj. Pe de alta parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru solutia de procesare mobilPay. Pana la finalul anului, oficialii Netopia mizeaza pe inregistrarea in platforma mobilPay a 50 de comercianti care vor procesa plati online in rate prin CardAvantaj.

“Solutia de plata in rate pe care o lansam impreuna cu Credit Europe Bank se bucura de o cerere mare in piaaa. De aceea, am ales sa venim cu aceasta alternativa de plata prin CardAvantaj, care va impulsiona vanzarile partenerilor nostri prin oferirea unui avantaj clientilor lor si care, totodata, ne confera statutul de procesator complet de plati”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

„Adoptarea sistemului online de plata in rate de catre comercianti are un efect pozitiv asupra profitabilitatii si diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor, activitatea de promovare asociata fiind, de asemenea, una sustinuta”, a spus Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
42 votes · 42 answers
Voteaza
NoCash